Descriere
Ce ne oferă? Vitaminele B1, B6, B12, enzime, flavonoide, compuși aromatici, fitohormoni, acizi organici, dextrina, compuși ai azotului și un conținut de fructoză mai mare decât al celorlalte tipuri de miere(41,7 %). Conține 10% zaharoză și maltoză, precum și 34,7% glucoză.
Cum ne ajută? Este cea mai bună alegere pentru diabetici, datorită conținutului mic de zaharoză, are proprietăți calmante, este un bun stimulent și pentru activitatea cardiacă/infecții bronho-pulmonare, împotriva astmului, guturaiului, reumatismului, ajută la îmbunătățirea circulației sangvine. Mierea de salcâm cristalizează cel mai greu, iar la temperaturi joase se poate păstra în formă lichidă o perioada îndelungată. Recomandare Coltul Romanesc: Pentru a se păstra cele 70 de substanțe bioactive testate în miere, trebuie evitată încălzirea și expunerea acesteia la razele solare!
Mierea noastră, produsă în Transilvania, pe Valea Barcăului este miere de albine, certificată ecologic, naturală, sănătoasă, gustoasă, bio.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.